pet. Apr 19th, 2024
Števila imajo resnično posebno moč in tega se morebiti ne zavedamo, če pa začnemo spremljati in ugotavljati, kako močno povezavo imajo ta lahko z našim vsakdanjim življenjem, pa začnemo dojemati njihov pomen. Tako so angelska števila tista, ki nam lahko razkrijejo marsikaj. In katera so ta, hm. Mogoče je čas, da se odločimo za obisk nekoga, ki se spozna na to.
Namreč, gre za občutljive stvari, ki lahko nanesejo nekaj škode, če se jih ne lotimo na pravi način. Če recimo zaupamo nekomu, ki le misli, da ve, kaj počne lahko privabimo zgolj slabe stvari in se jih tudi težko rešimo. Če pa se odločimo za preverjene medije, ki bodo znali povezati dogajanje z našim življenjem, smo dosegli želeno. Teh je sicer lahko kar nekaj, kako pa jih prepoznati? Mogoče izkušnje nekaterih, ki pričajo o njihovih dobrih sporobnostih, o preteklih izkušnjah, ipd.
Števila od nekdaj veljajo za kazalnik dogodkov. Zakaj se je kdaj kaj zgodilo, kako bi to z nečim povezali, ipd. Niso pa vsa števila seveda tudi prava in je treba upoštevati, da verjetno resnično nimajo vsa števila tudi pomena. Treba je najti prava števila in prave možnosti, da se ugotovi njihova povezava. Katera so tako močno vplivala in zaznamovala naše življenje? Katera so najpogostejša? Katera vplivajo na nas v celoti? Katera angelska števila, ipd. Res je veliko vprašanj. Prav je, da na njih ne odgovarja kdorkoli, pač pa strokovnjaki s tega področja. In vemo, da ta ne more biti vsak ter je treba poiskati tiste prave, kateri bodo točno vedeli in poznali vsa naša števila, ki so za nas pomembna.
Bodisi števila, karte, svet angelov ali karkoli drugega, kar nas je prepričalo, da verjamemo v poseben svet, ki nam je morebiti bil doslej tuj. Pomembno je, da vanj vstopimo previdno in s pomočjo medijev oziroma tistih, ki so dobri na tem področju.

By admin

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja