sre. Apr 17th, 2024

Vpoplavi modelov, ki jih ponujajo najrazličnejši proizvajalci otroških vozičkov, se je težko odločiti za tistega pravega. Najprej pomislite na vaš življenjski slog. Vam morda bolj ustrezajo umirjeni sprehodi po mestu, daljši pohodi po podeželju ali morda radi tečete? Otroški vozički so prilagojeni vsakemu življenjskemu slogu. Za izbor pravega modela, ki vam bo najbolj ustrezal, se obrnite po nasvet na strokovnjake v spletni prodajalni Mali Vragci, ki vam bodo z veseljem pomagali.

Poleg modela velja razmisliti tudi o dodatnih funkcijah, ki jih posamezni otroški vozički lahko nudijo. Otroški vozički se lahko nadgradijo z bogatim izborom dodatne opreme, ki nudi večje udobje dojenčku, vam in celo sorojencem.

Veliko pozornosti je treba nameniti izboru barve. Čeprav so okvirji barv za fantke in za punčke že zdavnaj preseženi, še vedno ostajajo določena prepričanja. Le redki so starši, ki bi svojega fantka prevažali v roza vozičku, vendar pa ni nič nenavadno, če se v modrem vozičku prevaža prikupna punčka. Smotrno se je odločiti za univerzalno barvo, če si mogoče dojenček zadnji trenutek premisli in na svet prijoka s čim več ali pa čim manj, kot pa je pokazal na UZ pregledu. Prav tako otroškega vozička morda ne bomo uporabljali le za enega otroka, ampak ga bo potreboval še kakšen sorojenec.

Pred nakupom otroškega vozička premerite velikost prtljažnega prostora, tako da ne bo prišlo do neprijetnosti, ko na družinski izlet ne boste mogli s seboj peljati otroškega vozička. Večinoma so otroški vozički primerni za prevažanje v vseh avtomobilskih prtljažnikih, tudi manjših avtomobilov, vseeno pa pred nakupom preverite. Večje otroške vozičke je mogoče zložiti v manjše prtljažnike z enostavno odstranitvijo koles ali sedežnega dela.

Otroški vozički v otroških trgovinah zadostujejo strogim standardom in imajo razne certifikate, ki zagotavljajo da je njihova uporaba varna za vašega dojenčka. Ob nakupu se je dobro pozanimati tudi glede garancijskih pogojev posameznega otroškega vozička.

By admin

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja