ned. Apr 21st, 2024

Se tudi vi v svoji delavnici ubadate s tem, kako poskrbeti, da boste lahko čim hitreje opravili delo in tako v času, ko je potrebno zamenjati zimske gume za letne ali obratno, poskrbeli, da se vam stranke ne bodo nabirale v vrsti? Zagotovo je potrebno poskrbeti, da imate takrat kak dodaten par izurjenih rok, poleg tega pa je treba poskrbeti tudi za več delovnih »postaj«, kjer se lahko opravlja delo. Seveda pa vam samo za menjavo pnevmatik ni potrebno kupiti novega avtodvigala ali celo dveh, saj je to precej velik zalogaj, temveč je bolje poskrbeti za nekoliko manjšo rešitev, torej zapnevmatsko dvigalo. To je ne le cenejše, temveč tudi zasede manj prostora in je tako veliko bolj praktično.

Pnevmatsko dvigalo je najhitrejši in najbolj priročen način, da dvignete avtomobil in poskrbite za premontažo, ne da bi vam bilo potrebno vsak avtomobil dvigniti z dvigalom, ki za premontažo ni niti najmanj potrebno, saj je dovolj, da avto zgolj nekoliko dvignete od tal. Pnevmatsko dvigalo vam tako zagotovi, da delo poteka tekoče, v glavnem delu delavnice, pa lahko še vedno hkrati na avtodvigalo naložite kak drug avtomobil, pri katerem boste poskrbeli za večja in resnejša popravila oziroma za servisiranje. Ne bo vam ga treba spustiti na tla in postaviti na stranski tir vsakič, ko se k vam oglasi nekdo, pri katerem je potrebno premontirati gume.

Prav zaradi priročnosti je pnevmatsko dvigalo tako rekoč standardna oprema vsake avtomehanične delavnice in brez njega si je delo kar težko predstavljati. Marsikateri mehanik pravi, da je pnevmatsko dvigalo odlična rešitev, ki mu prihrani pri delu veliko časa, poleg tega pa tudi stroškov, strankam pa zagotavlja, da so storitve hitre – in v današnjem času, ko ljudje ne marajo čakati v vrstah, temveč želijo, da se jim takoj ustreže ter poskrbi za njihove želje, je to še kako pomembno.

Potrebujete dvigalo za avte za menjavo pnevmatik? Opremite se torej in v svojo delavnico postavite pnevmatsko dvigalo.

By admin

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja