pet. Apr 19th, 2024

Si želite, da bi vaše roke krasili čudoviti gel nohti? Nič lažjega! V resnici takšne vrste manikira sploh ni tako zahtevna, kot si morda mislite. Lahko se jo naučite tudi sami in si jo naredite sami doma. Za to boste potrebovali le nekaj ogledov različnih navodil, ki jih najdete na spletu, nekaj vaje ter seveda ustrezne pripomočke. Pomembno je, da izberete čim bolj kakovostne, saj se to zelo pozna tudi na rezultatu. Če se boste vsega skupaj lotili na pravi način in z ustreznimi pripomočki, bodo rezultati zagotovo prav osupljivi!

Popoln videz vaših nohtov

Gel nohti vam omogočajo, da imate popoln videz nohtov ter da vaša manikira zdrži veliko dlje časa, kot če bi si jih samo enostavno na lakirali z navadnim oziroma klasičnim lakom, ki ima pač veliko bolj omejeno obstojnost. Omogočajo vam, da so vaši nohti videti urejeni in da boste navdušeni vsakič, ko jih boste občudovali. Tako bodo lepše videti tudi vaše roke, saj jih ustrezna manikira zagotovo polepša, da so videti bolj urejene in tudi bolj mladostne, sploh če izberete kakšen bolj živahen lak.

Privoščite si torej pripomočke za takšno manikiro in preizkusite, če bi si jo znali narediti tudi sami doma. Presenečeni boste, kako odlične rezultate lahko dosežete na ta način, tako da vaše prijateljice sploh ne bodo verjele, da niste obiskale manikerke ali kozmetičarke, saj bo vaš videz enostavno popoln. Ne verjamete? Poskusite!

Kako začeti?

Gel nohti na rokah zahtevajo nekaj truda, vendar pa se ta trud obrestuje. Za to boste seveda potrebovali ustrezen lak, a ta nikakor ne bo dovolj. Pomembna je že predpriprava nohtov pa tudi njihovo sušenje in utrjevanje s pomočjo lučke, brez katere pri taki manikiri pač ne gre. Zato vam priporočamo njen nakup, vendar, pozor: nikar ne kupite najcenejše! Pred nakupom se raje prepričajte o tem, kako močne žarnice ima in kakšne sploh so. Obstajajo namreč tako UV kot LED lučke. Najboljše pa so takšne, ki imajo tako UV kot LED žarnico, saj jih boste tako lahko uporabljali za številne različne namene, tudi za to, da poskrbite za to, da bodo vaše roke krasili gel nohti.

By admin

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja