sre. Jul 24th, 2024

Najboljši naravni šampon za mastne lase je gotovo tisti, ki ga lahko kupite v spletni trgovini www.essentiq.si. Primeren je tudi za vegane, plod slovenskega znanja ter izdelan iz izredno kakovostnih naravnih sestavin, kar dokazuje tudi certifikat Organic, ki ga nosi. Sestavine v njem so izbrane tako, da čistijo lasišče in lase ob enem, hkrati pa so izbrane tako, da preprečujejo, da bi se ti preveč mastili. Na tak način že po nekaj pranjih občutno izboljša stanje.

Katere sestavine vsebuje?

Verjetno tudi sami veste, da je kopriva rastlina, ki učinkovito poskrbi za temeljito in celovito čiščenje. Zaradi tega jo vsebuje tudi najboljši naravni šampon za mastne lase. Kopriva namreč ni le odlično čistino sredstvo, ampak tudi rastlina, ki skrbi za pravilno delovanje lojnic. Mastni lasje oziroma lasišče se namreč pojavijo prav zato, ker žleze lojnice prekomerno delujejo. To je treba nekako uravnati, za kar najbolje poskrbi prav izvleček koprive. Podoben učinek pa imata tudi izvlečka atlaške cedre in limone.

Poleg tega, da očistimo lase in lasišče, pa je treba poskrbeti tudi za vlaženje in za obnovo tako vaše kože kot las. V ta namen so uporabljeni izvlečki aloe vere, proteini amaranta, organski glicerin in pantenol oziroma provitamin B5, ki je najbolj zaslužen za to, da so naši lasje močni, saj jih okrepi in izboljša njihovo strukturo. Za dodaten lesk las in njihov lepši videz pa poskrbi še naravni izvleček evkaliptusa, ki ima izreden negovalni učinek.

Kako učinkuje in kako ga uporabljati?

Najboljši naravni šampon za mastne lase je najbolje uporabljati tako, da ga nanesemo na mokre lase, nato dobro speremo in za tem spet ponovimo celoten postopek. Dvakratno šamponiranje bo resnično učinkovito odstranilo vso maščobo iz las in lasišča, hkrati pa bo šampon poskrbel tudi za nego naših las. Pomembno je tudi, da tega na koncu dobro izperemo z las ter da ga prenehamo uporabljati takoj, ko se stanje izboljša. Takrat ga zamenjamo s kakovostnim šamponom za normalne lase.

vir: www.essentiq.si

By admin

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja