ned. Apr 21st, 2024

V neizmerni ponudbi kozmetičnih izdelkov težko ugotovimo, katera krema za obraz je za nas primerna. Preden pričakujemo rezultate je nujno, da izberemo tisto, ki je primerna za naš tip kože. Večina uporabnic v svojo negovalno rutino vključi uporabo dnevne in tudi nočne kreme. Seveda pa le nanos kreme za obraz žal ni dovolj za optimalne rezultate.

Če ste kremo za obraz po celem obrazu nanašali le s krožnimi gibi je to velika napaka. Želimo vam predstaviti 3 načine, kako boste kožo pravilno navlažili in dosegli želene rezultate s kratko masažo obraza.

Katera krema za obraz je prava za vas?

Da bodo vsi prikazani triki za masažo obraza tudi učinkoviti, je potrebno izbrati kremo, ki bo koži odgovarjala. Krema za obraz proti gubicam naj vsebuje naravne sestavine in hialuronsko kislino, ki je ključna sestavina negovalnih in pomlajevalnih krem. Je naravna sestavina človeškega telesa, s svojo sposobnostjo zadrževanja vode pa velja tudi za ključno komponento zdrave kože. Izberite kremo, ki ne povzroča alergijskih reakcij in je primerna za vse tipe kože, ki kožo zaščiti, nahrani, navlaži in poskrbi za naravni botoks učinek ter mladosten in zdrav videz kože.

Prvi korak

Da koža ostane zdrava in napeta jo je najprej potrebno temeljito očistiti. Obraz je vsakodnevno izpostavljen različnim zunanjim vplivom okolja in vremena in s tem predvsem umazaniji, ki se nabira na koži. S pravilnim čiščenjem lahko koži naredimo veliko uslugo, saj preprečimo mašenje por. Nujno opravilo v večerni negi je temeljito odstranjevanje ličil. Odstranjevanje ličil s čistilnim mlekom ni vedno dovolj, zato se vedno pogosteje uporablja dvojno čiščenje ali »double cleansing«. Obraz se očisti v dveh fazah, najprej z oljnim čistilcem kasneje pa še s takšnim, ki je topen v vodi. Dvojno čiščenje se morda zdi zamudno in ne potrebno, rezultati pa so presenetljivi, temeljito očiščen obraz, ki vodi do zdrave in sijoče kože.

Kratka, učinkovita masaža

Hranilna ali vlažilna krema za obraz se nanaša s konicami prstov. Če nam pri tem pomaga še kristalni valjček, bo koža sigurno dobro navlažena. Da bi olajšali razdeljevanje kreme na področja, si lahko pripravimo točke na ličnice, čelo, brado in konico nosu. Kremo razmažemo na ličnicah, obvezno od znotraj navzven. S tem kožo gladimo in napnemo. Kremo na nosu razmažemo od zgoraj navzdol, na čelu pa smo previdni in kremo nanašamo s krožnimi gibi od sredine proti sencam.

Predel okrog oči

Koža okrog oči je najtanjša in najobčutljivejša na obrazu. Samo nekaj nepravilnih gibov lahko povzroči nastanek dodatnih gub. Pri nanosu kreme okrog oči je izredno pomembna nežnost, kože nikdar ne vlecite ali drgnite. V predelu oči je nujna posebna previdnost, zato se krema za obraz nanaša v krogih od zgornjega kota oči, nato vzdolž veke in navzdol po ličnici. Gibanje v nasprotni smeri, od spodaj navzgor, vodi do nastanka gub in zabuhlosti ali podočnjakov.

Pogoste napake, ki jih počnemo, ko se nanaša krema za obraz

S te vedeli, da je za nanos na obraz primernejša topla krema za obraz? Takšna se namreč hitreje vpija. Priporočamo, da krema za obraz ne hrani v hladilniku. Mnogi ne vedo, da tudi rahlo navlažena koža veliko bolje vpija kremo, kakor popolnoma suha. Po umivanju obraza ga le rahlo popivnajte z brisačo, da bo koža še vlažna. Nato začnite z nanosom kreme po zgornjih navodilih.

Odkrijte 5 izdelkov v 1

Si predstavljate, da bi lahko namesto kreme proti gubicam, vlažilne kreme, korektorja, podlage za ličila in nočne kreme uporabljali samo en izdelek? Hyaluron Face Cream  je primerna kot dnevna in nočna krema. Odlično se obnese tudi kot podlaga za dolgo obstojna ličila, saj se hitro vpije in ne pušča mastnih sledi. Ob redni uporabi bodo prvi rezultati vidni že po 2 tednih.

 

 

 

By admin

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja