tor. Maj 28th, 2024

Dnevno sprejemamo več odločitev in premlevamo še bistveno več misli. Včasih se za lažjo odločitev obrnemo na kakšnega prijatelja ali pa za nasvet povprašamo kar popolnega neznanca pri čemer vmes dostikrat poseže splet, kjer na primer prek raznih forumov sprašujemo za nasvete. En način, ki bi nam pomagal pri izbiri pomembne odločitve za naše življenje, je lahko tudi vedeževanje.

Pri vedeževanju gre sicer za vpogled v našo prihodnost. Vedeževalec nam po navadi pove le tiste stvari, ki bi bile pomembne za nas, da jih vemo. S tem, ko vemo kaj bi se lahko zgodilo z nami v prihodnosti, nam je ponujena možnost, da to poskušamo ali preprečiti ali pa z veseljem sprejmemo. Je pa res, da lahko pride pri napovedovanju prihodnosti do napake. Do tega pa pride, če mogoče narobe razumemo sporočila ali pa je vedeževalec tisti, ki narobe razbere sporočila oziroma dobi napačne informacije.

Če so bili vedeževalci v preteklosti za neresnično ali napačno vedeževanje strogo kaznovani, pa danes niti niso. Dobijo le slab sloves, vendar pa zaradi tega niso na primer usmrčeni kot so bili včasih. Se jih pa do danes še vedno drži neprijeten sloves in dvom v njihove sposobnosti. Je pa treba reči, da se je do danes vedeževanje že kar malce spremenilo in tako temelji na dosti bolj oprijemljivih znakih in sporočilih, ki jih vedeževalec dobi z različnimi načini vedeževanja. Tako se lahko nato dosti bolj natančno in resnično napove prihodnost. Vsekakor pa je za videnje v prihodnost potrebno kar nekaj znanja in izkušenj, saj lahko kakšen znak, ki ga preberemo, pomeni čisto nekaj drugega kot smo sprva mislili. Tako je potrebno imeti kar nekaj znanja, da znamo brati znake in jih med seboj povezovati. Potrebno pa je imeti tudi šesti čut in občutek razumevanja stranke, da ji znamo na pravi način in pravilno napovedati prihodnost.

By admin

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja